Liefdescoaching

Veilige plek voor verandering

Wil je (weer) meer liefde ervaren in jouw leven? Loop je vast in de liefde? Coaching kan je verder helpen en biedt je ruimte, houvast en een veilige plek voor verandering. Je gaat in een persoonlijk traject aan de slag met jouw vragen. Coaching bestaat uit gesprekken en gerichte oefeningen die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Je krijgt een spiegel voorgehouden en er ontstaat begrip en inzicht.

Liefdescoaching is altijd op maat en we richten het samen zo in dat het jou op weg helpt. Samen bepalen we vooraf het doel en wat jij nodig hebt om je meer verbonden te voelen met jezelf en met mensen om je heen. Meer liefde, en dus ook meer warmte, geluk, acceptatie, plezier en toewijding.

Wil je kijken of coaching van mij aansluit op jouw vragen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Resultaten

  • Je krijgt inzicht in jezelf en anderen.
  • Ook leer je jouw jouw belemmeringen, blokkades en patronen te (h)erkennen en te doorbreken.
  • Je leert om te gaan met verschillende emoties, zoals angst, verdriet, schaamte en boosheid, en krijgt zicht op waar ze vandaan komen.
  • Daarnaast ontdek je welke invloed deze emoties en jouw patronen hebben op jezelf en op je relaties met anderen.
  • Er ontstaat zo meer begrip voor jezelf en voor anderen, inzicht en bewustwording, waardoor er meer ruimte ontstaat voor verbinding en liefde.
agsdix-null

Voorbeelden van thema's

Liefde raakt veel onderwerpen. Voorbeelden van thema’s waar we mee aan de slag kunnen in een traject zijn:
Vertrouwen, angsten, belemmeringen, communicatie, contact, intimiteit, mannen-vrouwen, vinden van een partner, liefde toelaten.

Ik help je graag liefde te ervaren in jouw leven

Over Wilma

Vragen of kennismaken?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik kom graag met je in contact.

Wil je weten of het aanbod van De Liefdespraktijk bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij.

06 - 41 45 20 27

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen uit de dagelijkse Liefdespraktijk, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

12 + 14 =