Date Detox

Besteed je veel tijd aan Tinder, Happn en andere datingapps? Swipen, maar zonder dat het je blij maakt? Heb je regelmatig dates, maar geeft het je weinig voldoening? Wil je dit graag veranderen, maar weet je niet hoe? Doe dan mee aan de Date Detox. 30 dagen zonder daten, seks en datingapps, met ondersteuning van mij.  

Waarom een Date Detox?

Daten en seks kan heel leuk en ook gezond voor je zijn. Maar het kan je ook onzeker, onrustig of ongelukkig maken. Plus dat het je veel energie en tijd kan kosten, zonder dat het je de voldoening geeft waar je eigenlijk naar op zoek bent. Tijdens de Date Detox leg je de focus op jezelf. Je krijgt meer tijd en energie voor dingen die belangrijk voor jou zijn. Je neemt letterlijk afstand van jouw dates, waardoor je letterlijk ruimte creëert in jezelf om met een nieuwe, open blik te kijken naar jouw liefdesleven. En hoe je dit het liefste zou willen zien. Je krijgt door de Date Detox meer vertrouwen in jezelf en wat je echt wilt.  

Wat levert het je op?

  • Focus op jou en wat belangrijk is voor jou
  • Meer tijd en energie
  • Meer zelfvertrouwen

Doe je mee?

30 dagen zonder daten, seks en datingapps. Jouw Date Detox, met ondersteuning vanuit mij, zonder kosten.

Je kunt elke 1e dag van de maand starten met de Date Detox. Je ontvangt om de 3 a 4 dagen een mail met een thema en vragen om mee aan de slag te gaan. De mails ondersteunen je in jouw Date Detox.

Aanmelden Date Detox

Meld je aan door het formulier in te vullen.
De Date Detox start elke 1e dag van de maand. 

Vragen of meer weten? Neem contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Oranjestraat 6 | 9717 GB Groningen

Aanmelden

1 + 4 =