Date Detox

Besteed je veel tijd aan Tinder, Happn en andere datingapps? Swipen, maar zonder dat het je blij maakt? Heb je regelmatig dates, maar geeft het je weinig voldoening? Wil je dit graag veranderen, maar weet je niet hoe? Doe dan mee aan de Date Detox. 30 dagen zonder daten, seks en datingapps, met ondersteuning van mij.  

Waarom een Date Detox?

Daten en seks kan heel leuk en ook gezond voor je zijn. Maar het kan je ook onzeker, onrustig of ongelukkig maken. Plus dat het je veel energie en tijd kan kosten, zonder dat het je de voldoening geeft waar je eigenlijk naar op zoek bent. Tijdens de Date Detox leg je de focus op jezelf. Je krijgt meer tijd en energie voor dingen die belangrijk voor jou zijn. Je neemt letterlijk afstand van jouw dates, waardoor je letterlijk ruimte creëert in jezelf om met een nieuwe, open blik te kijken naar jouw liefdesleven. En hoe je dit het liefste zou willen zien. Je krijgt door de Date Detox meer vertrouwen in jezelf en wat je echt wilt.  

Wat levert het je op?

  • Focus op jou en wat belangrijk is voor jou
  • Meer tijd en energie
  • Meer zelfvertrouwen

Binnenkort meer info

30 dagen zonder daten, seks en datingapps. Jouw Date Detox, met ondersteuning vanuit mij.

Binnenkort gaat de Date Detox van start. Wil je graag op de hoogte worden gehouden? Geef dit dan even aan via het contactformulier.

Vragen of kennismaken?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik kom graag met je in contact.

Wil je weten of het aanbod van De Liefdespraktijk bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij. 

06 - 41 45 20 27

Oranjestraat 6 | Groningen

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen uit de dagelijkse Liefdespraktijk, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

15 + 9 =