Familieopstellingen (1 op 1)

Met nieuwe ogen kijken naar je (liefdes)relaties

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? Bijvoorbeeld om te onderzoeken welke plek je inneemt ten opzichte van de ander. Of om te ontdekken waarom je altijd dat ene doet, terwijl je ergens weet dat het je niet helpt. Om iets te doorbreken of om een helder inzicht te krijgen. 

In een familieopstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven ineens zichtbaar. Je krijgt inzicht in de dynamieken die voortkomen uit jouw familiesysteem en vandaag de dag jouw relaties beïnvloeden. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.

Duur: 2 uur

Locatie: Hylkemaheerd 16, Groningen
Het is ook mogelijk om het online te doen.

 Jouw bijdrage: 150 euro

1 op 1: Individuele sessie

Je vraag die je wilt inbrengen hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Tijdens de sessie verkennen we jouw vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. De familieopstelling vindt plaats in een sessie alleen met mij. We werken met dat wat nodig is. Bijvoorbeeld: ik gebruik mezelf als representant, we zetten vloerankers in of we werken met tafelopstellingen.

Naast de 1 op 1 sessies organiseer ik regelmatig workshops familieopstellingen in groepsvorm. Neem contact met mij op als je graag op de hoogte gehouden wilt worden.

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Loop je tegen iets aan in jouw liefdesleven? Herken je een patroon? Dan kan het heel goed zijn dat de oorsprong hiervan ligt in jouw familie van herkomst. Een familieopstelling geeft je inzicht en brengt ruimte om het patroon te doorbreken. Hoe dit werkt, leg ik graag aan je uit.

Workshop Familieopstellingen

Wil je graag deelnemen aan een workshop familieopstellingen in Groningen? Een mooie manier om kennis te maken met deze methode. Je kunt meedoen als vraagsteller of als representant. 

Ervaringen

Ria: “Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.”

Familieopstellingen (1 op 1)

Meld je aan door het formulier in te vullen. Ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken, bel of mail gerust.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

7 + 5 =