Familieopstellingen (Groningen)

Een krachtige methode om inzicht te krijgen.
Bewustwording van invloeden op jouw liefdesleven.
Ruimte om te veranderen. 

Datum: 26 september 2019 (Groningen)

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Je kunt in jouw liefdesleven problemen of belemmeringen ervaren. Dit kan zijn ontstaan door opgedane ervaringen in relaties, maar hebben over het algemeen ook een oorsprong en achtergrond in jouw familie. Door deze oorsprong te gaan zien en begrijpen, krijg je meer handvaten om stappen in de goede richting te zetten en patronen te doorbreken. Zodat je vrijer wordt en de liefde kan toelaten.

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor mensen die kennis willen maken met systemisch werk en familieopstellingen en het is voor mensen die een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een familieopstelling.

Je neemt deel aan een workshop als vraagsteller of als representant. Wil je deelnemen als vraagsteller, dan hebben wij voorafgaand de workshop even contact over jouw vraag. Deelnemen als representant wordt vaak ervaren als bijzonder. Je krijgt, zonder een persoonlijke vraag in te brengen, vaak inzichten over jouw eigen thema’s. 

Praktisch

De workshop start met een uitleg over familieopstellingen en systemisch werk. Daarna starten we met de familieopstellingen.
Er is ruimte voor 2 vraagstellers. De workshop gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

Op donderdag 26 september 2019 is de eerstvolgende workshop gepland. We starten om 19.30 uur en inloop is vanaf 19.15 uur.
De locatie is in stad Groningen, in De Blauwe Boerderij.

De bijdrage voor een vraagsteller is 50 euro en voor een representant 10 euro (de bedragen zijn inclusief 21% BTW, facturen betaald door een werkgever zijn exclusief 21% BTW).

Blogs over Familieopstellingen

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Loop je tegen iets aan in jouw liefdesleven? Herken je een patroon? Dan kan het heel goed zijn dat de oorsprong hiervan ligt in jouw familie van herkomst. Een familieopstelling geeft je inzicht en brengt ruimte om het patroon te doorbreken. Hoe dit werkt, leg ik graag aan je uit.

1 op 1 Familieopstelling

Heb je een persoonlijke vraag en wil je die liever 1 op 1 met mij onderzoeken? Dan kan coaching passend zijn voor jou. Ik maak graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Referentie van Ria

Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.

Meld je aan voor de workshop

Vul het aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen per mail een bevestiging.

Wil je meer weten of heb je vragen over de workshop? Neem gerust contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Oranjestraat 6 | 9717 GB Groningen

Familieopstellingen

4 + 2 =