Familieopstellingen (Groningen)

Met nieuwe ogen kijken naar je (liefdes)relaties

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? In een familieopstelling ontdek je welke plek je inneemt ten opzichte van anderen, zoals bijvoorbeeld je partner, ouders of collega’s, en wat deze plek met je relaties doet. Aan de hand van een vraag of iets waar je tegenaan loopt in je relaties onderzoek je waar de ruimte zit om een stap te zetten.
Systemen, in het bijzonder familiesystemen, beïnvloeden ons gedrag en hoe we ons verhouden tot anderen. Door deze invloeden te onderzoeken, krijg je zicht op de dynamieken die spelen in jouw systeem. Met nieuwe ogen kijken, betekent zien welke patronen je onbewust belemmeren. Door een familieopstelling kan je nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.

Datum: 26 september 2019
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: De Blauwe Boerderij
Lindenhof 2, Groningen

Bijdrage vraagsteller: 50 euro
Bijdrage representant: 10 euro
Volg je een traject bij De Liefdespraktijk, dan heb je vrij toegang als representant

Over de workshop

Er is ruimte voor 3 vragen. Je vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Op de avond in gesprek met mij werken we toe naar de vraag waar we mee gaan werken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. Het is een ervaring die voor zowel vraagstellers als representanten vaak wordt ervaren als rijk en bijzonder. Ook representanten krijgen vaak, zonder een vraag in te brengen, een nieuwe kijk op thema’s die spelen.

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Loop je tegen iets aan in jouw liefdesleven? Herken je een patroon? Dan kan het heel goed zijn dat de oorsprong hiervan ligt in jouw familie van herkomst. Een familieopstelling geeft je inzicht en brengt ruimte om het patroon te doorbreken. Hoe dit werkt, leg ik graag aan je uit.

1 op 1 Familieopstelling

Heb je een persoonlijke vraag en wil je die liever 1 op 1 met mij onderzoeken? Dan kan coaching passend zijn voor jou. Ik maak graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Ria: “Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.”

Familieopstellingen (Groningen)

Meld je aan door het formulier in te vullen.

Vragen of meer weten over de workshop? Neem contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Oranjestraat 6 | 9717 GB Groningen

Ik meld me aan voor Familieopstellingen op 26 september 2019

14 + 1 =