Familieopstellingen (Groningen)

Met nieuwe ogen kijken naar je (liefdes)relaties

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? Bijvoorbeeld om te onderzoeken welke plek je inneemt ten opzichte van de ander. Of om te ontdekken waarom je altijd dat ene doet, terwijl je ergens weet dat het je niet helpt. Om iets te doorbreken of om een helder inzicht te krijgen. 

Regelmatig organiseer ik een workshop familieopstellingen. In een opstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven ineens zichtbaar. Je krijgt inzicht in de dynamieken die voortkomen uit jouw familiesysteem en vandaag de dag jouw relaties beïnvloeden. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.

Datum: nog geen nieuwe data gepland

Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen

Bijdrage vraagsteller:
70 euro
Bijdrage representant:
20 euro

Over de workshop

Er is ruimte voor 2 vragen. Je vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Tijdens de workshop verkennen we jouw vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. Dit geldt voor vraagstellers en voor representanten. Een heel bijzondere ervaring waar iedereen aan kan meedoen. Ook representanten krijgen vaak, zonder een vraag in te brengen, een nieuwe kijk op thema’s die spelen.

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Loop je tegen iets aan in jouw liefdesleven? Herken je een patroon? Dan kan het heel goed zijn dat de oorsprong hiervan ligt in jouw familie van herkomst. Een familieopstelling geeft je inzicht en brengt ruimte om het patroon te doorbreken. Hoe dit werkt, leg ik graag aan je uit.

1 op 1 Familieopstelling

Heb je een persoonlijke vraag en wil je die liever 1 op 1 met mij onderzoeken? Ik maak graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Ria: “Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.”

Familieopstellingen (Groningen)

Meld je aan door het formulier in te vullen.

Vragen of meer weten over de workshop? Neem contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Ik meld mij aan voor de workshop familieopstellingen

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

5 + 13 =