Huis van liefde

Individueel traject

Inclusief kennismaking, 3 workshops (1 op 1) van 2 uur, materiaal, oefeningen en (online) persoonlijke begeleiding.

Jouw bijdrage: € 279,-

In een intensief traject speciaal passend voor jou bouwen we jouw huis van liefde.

Jouw huis van liefde staat op een fundament. Wat is jouw fundament en welk effect heeft dit op jouw liefdesleven? Ook het casco huis komt aan bod. Wat zijn je verlangens en drijfveren? Hoe is jouw gedrag? Daarna de afwerking. Hoe wil je dat jouw liefdesleven er uit ziet en hoe bereik je dit? Dan lever je jouw huis van liefde op en werk je aan nazorg. Zodat je liefde kan blijven toelaten en ervaren in jouw leven.

Wat is het Huis van liefde?

Het huis van liefde is jouw eigen gebouwde huis. Zo gebouwd en ingericht dat jij meer liefde, toewijding, acceptatie en plezier ervaart in je leven.

Jouw fundament

Jouw huis van liefde staat op een fundament en deze is al gelegd in jouw kindertijd. We zijn ons vaak niet bewust van welke invloed dit heeft op ons volwassen leven. Je krijgt inzicht in jouw fundament. Jouw fundament kun je niet veranderen. Wel kun je door er goed naar te kijken, onderzoeken waar het fundament zwak is en waar het versteviging kan gebruiken. Het fundament van het huis van liefde kan niet zonder goede riolering. Zodat je ervaringen die je pijn hebben gedaan een plek kan geven.

Bescherming

Het casco van het huis van liefde zijn de vloeren, muren en het dak. Het casco biedt jou bescherming. In de liefde gebeurt dit veelal onbewust. We beschermen onszelf tegen pijn en verlies in onze relaties. Door je bewust te worden van je eigen bescherming en ook van je drijfveren en gedrag ontstaat er ruimte om wat verbouwingen te doen aan jouw huis van liefde.

Behoeften en verlangens

Nu het huis staat, is het tijd voor de afwerking. Dit gaat over hoe je kleur krijgt in jouw huis en wat er nodig is om vervullend in je huis van liefde te verblijven. Je behoeften en verlangens zijn belangrijk. Als dit duidelijk is, is het tijd voor de oplevering van het huis. Het huis van liefde heeft ook nazorg en onderhoud nodig, net als ieder ander huis. Zodat je huis stevig, warm en liefdevol blijft.

Hoe zien de workshops er uit?

In 3 intensieve workshops (1 op 1) neem ik je mee in jouw huis van liefde. Specifiek gericht op jouw thema’s. Je krijgt kennis en theorie en we gaan aan de slag met oefeningen die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. Naast de workshops is er veel ruime voor (online) persoonlijke begeleiding. Want de echte verandering vindt plaats in jouw leven. 

In elke workshop staat een deel van jouw huis van liefde centraal. 

Workshop 1: Fundament

Wat zijn jouw overtuigingen over liefde? Wat heb je geleerd door jouw ervaringen met liefde? Wat is je basis?
Zijn er universele wetten die toepasbaar zijn op liefde?
Wat zijn jouw patronen? Wat werkt en wat werkt niet?
Inzicht in hechting, afhankelijkheid/onafhankelijkheid, dynamieken in liefdesrelaties.

Workshop 2: Casco

Hoe ga je om met emoties? Hoe bescherm je jezelf tegen pijn en verlies? Welk gedrag vertoon je?
Welk effect heeft jouw bescherming op je liefdesleven?
Waardoor word je geraakt? Hoe ga je om met wrijvingen, ruzies en onbegrip? Hoe zorg je voor een goede verwerking?
Inzicht in overlevingsmechanismen, regulering van emoties en verwerking. 

Workshop 3: Afwerking, oplevering en nazorg

Hoe werk je aan de relatie met jezelf? Wat zijn je verlangens? Wat zijn je grenzen?
Hoe verbind je je met een ander? Wat is er nodig om liefdevolle relaties te blijven houden?
Welke rol speelt seksualiteit in jouw liefdesleven?
Inzicht in zelfliefde (verlangens en grenzen), creëren van een hechte en veilige liefdesrelatie.

Voor wie is het Huis van liefde?

Het Huis van liefde is voor iedereen die wil werken aan een liefdevol leven. Wil je daadwerkelijk verandering? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en jouw liefdesleven? En de tools en handvaten ontvangen om jouw liefdesleven vervullend te laten zijn? Dan is dit traject passend voor jou. 

Het traject is passend voor jou als single, maar ook als je een relatie hebt. We gaan aan de slag met de thema’s die voor jou belangrijk zijn.

Praktisch

Het Huis van liefde is een intensief individueel traject en bestaat uit 3 workshops van 2 uur. Daarnaast ontvang je (online) persoonlijke begeleiding en materiaal en oefeningen die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. We starten met een kennismaking van 30 minuten om jouw thema’s en vragen helder te krijgen. Zodat het traject speciaal passend is voor jou. 

Jouw bijdrage voor het Huis van liefde is € 279,- (inclusief 21% BTW, facturen betaald door een werkgever zijn exclusief 21% BTW).

Huis van liefde

Wil je graag kennismaken met mij voor Huis van liefde? Vul het contactformulier in. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

Wil je liever direct bellen of mailen of heb je vragen over Huis van liefde? Neem gerust contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Oranjestraat 6 | 9717 GB Groningen

Huis van liefde

1 + 4 =