IZR-methode (opstelling van het verlangen)

Wil je graag je liefdesleven en de dynamieken die zich daarin afspelen ontrafelen? Dan is het belangrijk dat je meer zicht krijgt op wat er in jou gebeurt. Ik maak graag gebruik van de Interactieve Zelf-Resonantiemethode (IZR-methode), ook bekend als Identiteitsgeori├źnteerde PsychoTraumatherapie (IoPT). Deze methode is een proces waarin je delen van jezelf ontmoet en de gelegenheid krijgt om ze te integreren. Het is een manier om jouw innerlijke dynamiek zichtbaar te maken en ook om te zien hoe deze dynamiek zich laat zien in jouw leven.

Opstelling van het verlangen

In de IZR-methode werken we met een opstelling van het verlangen. Je formuleert een zin, een verlangen, en deze door jou uitgekozen woorden, geven een schat aan informatie over jou en wat er zich (onbewust) in jou afspeelt. Door dit weer in je bewustzijn te brengen, is er beweging mogelijk. In eerste instantie naar meer integratie in jezelf, een gevoel van heelheid. Vanuit daar ontstaat er ook ruimte voor meer liefde, voor jezelf, en in contact met de ander.

IZR-methode individuele sessie

Je bent van harte welkom voor een individuele sessie waarin we werken met de IZR-methode. Voor elke vraag die er voor jou toe doet in jouw liefdesleven, kunnen we deze methode inzetten. We werken met elkaar, en je kunt mij inzetten als resonantiepersoon. Soms maken we ook gebruik van voorwerpen in de ruimte. Je kunt de IZR-methode inzetten in een eenmalige sessie of onderdeel laten zijn van een coaching traject.

IZR-methode in relatie

Wil je samen met je partner een thema/vraag onderzoeken, dan ben je van harte welkom voor een IZR-proces. Rondom dit thema hebben jij en je partner waarschijnlijk allebei een verlangen en dit kan verschillend zijn. Met deze verlangens gaan we aan het werk. Dit kan bijvoorbeeld zijn: meer verbinding ervaren, ruimte voelen, iets willen loslaten uit het verleden. De IZR-methode kan ingezet worden in een eenmalige sessie, maar kan ook onderdeel zijn van een relatiecoaching traject.

IZR-methode in groepen

Regelmatig organiseer ik workshops waarin we werken met de IZR-methode, waarin je van harte welkom bent om te werken met jouw vraag/verlangen. Het bijzondere aan werken in groepen, is dat je meerdere mensen gelijktijdig kunt inzetten in een resonantieproces. Je krijgt een spiegel te zien van jouw innerlijke dynamiek. Op dit moment zijn er geen workshops gepland. 

Tarieven

De IZR-methode kan ingezet worden in een coaching traject. Wil je graag werken met jouw/jullie verlangen(s) in een eenmalige sessie, dan zijn dit de tarieven:

  • Individuele sessie (2 uur): 150 euro
  • Relatiesessie (3 uur): 250 euro

De bedragen zijn voor particulieren inclusief 21% BTW en voor bedrijven exclusief 21% BTW.

Ik help je graag liefde te ervaren in jouw leven

Over Wilma

Vragen of kennismaken?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik kom graag met je in contact.

Wil je weten of het aanbod van De Liefdespraktijk bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij.

06 - 41 45 20 27

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen uit de dagelijkse Liefdespraktijk, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

12 + 11 =