Opstellingengroep Liefde & relaties 

Ruimte voor verdieping en verandering

Wil je graag aan de slag met het thema liefde & relaties en met opstellingen? Dan is de opstellingengroep misschien wat voor jou. Door meerdere keren samen te komen met dezelfde mensen, ontstaat er ruimte voor echte verdieping en verandering. Je krijgt in een half jaar tijd de gelegenheid om jouw patronen en blokkades te onderzoeken op het gebied van liefde & relaties. Je doet inzichten op en kunt stappen zetten in jouw persoonlijke proces.
Als we bij elkaar komen, is er ruimte voor eigen inbreng. We werken met dat wat er wil ontstaan. Soms doen we opstellingen in kleine groepen en soms in de groep als geheel. Iedere deelnemer krijgt in ieder geval de gelegenheid om minimaal 1 keer een opstelling te doen in de groep met een vraag die op dat moment speelt. Daarnaast is er gelegenheid om je eigen thema’s te verkennen in kleine groepen, groepsopstellingen, als representant, enzovoorts.

Verschillende vormen van opstellingen

We werken met verschillende vormen van opstellingen, dit is afhankelijk van het thema of de vraag die er speelt. Denk aan familieopstellingen, opstelling van het verlangen (IZR-methode), maar ook aan opstellingen waarbij we als een groep een bepaald thema onderzoeken.
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers en we komen 2 keer per maand bij elkaar, 6 keer in totaal. 

Aanmelden of meer weten

Aanmelden kan onderaan deze pagina. Wil je graag meer weten over deze opstellingengroep? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer en samen kunnen we kijken of het iets voor je is.

De opstellingengroep is op maandagavond van 19 tot uiterlijk 22 uur. De nieuwe groep start in september.

Data: 4 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november 2023

Locatie: Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen

Bijdrage: 295 euro

Individuele sessie

Heb je vraag die je graag in een één op één setting wil onderzoeken? Dat is mogelijk in een individuele sessie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Ria: “Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.”

Opstellingengroep Liefde & relaties

Je kunt je aanmelden voor de opstellingengroep door dit formulier in te vullen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op. 

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

13 + 6 =