Over Wilma

Wilma Postma

Met De Liefdespraktijk wil ik een plek creëren waar je met je liefdesleven aan de slag kunt en waar je liefde (weer) kunt ervaren. Liefde is het belangrijkste in mijn leven. Al sinds ik mij kan herinneren. Op jonge leeftijd vond ik de liefde ingewikkeld en wilde ik het graag begrijpen. Als kind van gescheiden ouders, opgroeiend in een samengesteld gezin, stelde ik veel vragen over de liefde. Dat ik er weinig vertrouwen in had, zag je terug in mijn eigen liefdesleven, toen ik wat ouder werd.

Op een gegeven moment was het genoeg. Ik ben op onderzoek uitgegaan, omdat ik het nog steeds graag wilde begrijpen. Uiteindelijk wilde ik maar één ding: liefde in mijn leven. Ik ben gaan strijden. In eerste instantie vooral met mezelf. Ik heb mezelf de spiegel voorgehouden, ervaringen die pijn en verdriet hebben gedaan toegelaten en mij opengesteld voor liefde. Via verschillende wegen heb ik mijn pijn recht aangekeken (en nog steeds is dit af en toe nodig) en de liefde kwam. Nu terugkijkend heb ik zoveel geleerd en is dit alles omgezet in een heel krachtig gevoel. Ik geloof dat iedereen dit in zich heeft en dat je zelf de verandering kan brengen. Mijn droom is dat ik dit verder de wereld inbreng. 

Vertrouwen is een belangrijke sleutel en dit zie je terug in mijn werk. Als het gaat over de liefde, komen er soms zware thema’s voorbij en die zijn bij mij welkom. Het vraagt om moed en daarbij breng ik je graag lichtheid en perspectief, mede door mijn kennis en ervaring. Ik ben betrokken, gericht op vooruitgang en gevoelig én nuchter tegelijkertijd. Mijn kennis over de menselijke psyche, trauma, hechting en systemisch werk geven mij een stevige basis. Ik woon in Groningen en ben inmiddels onderdeel van een eigen samengesteld gezin, waarin we met elkaar liefde delen.

Wilma Postma

 

Vragen of kennismaken?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik kom graag met je in contact.

Wil je weten of het aanbod van De Liefdespraktijk bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij.

06 - 41 45 20 27

Hylkemaheerd 16 | Groningen

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen uit de dagelijkse Liefdespraktijk, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

7 + 15 =