Over Wilma

Met De Liefdespraktijk wil ik een plek creëren waar je met je liefdesleven aan de slag kunt. Liefde is het belangrijkste in mijn leven. Al sinds ik mij kan herinneren. Ik ben een kind van gescheiden ouders, opgegroeid in een samengesteld gezin, en al op jonge leeftijd vond ik de liefde ingewikkeld. Dit zag je ook terug in mijn liefdesleven, toen ik wat ouder werd.

Op een gegeven moment keerde dit. Ik ben op onderzoek uitgegaan en heb mijn pijn recht aangekeken. Ik wil liefde in mijn leven en daar ben ik voor gaan strijden. Vooral met mezelf. Ik heb mezelf de spiegel voorgehouden, ervaringen die pijn en verdriet hebben gedaan een plek gegeven en mij opengesteld voor liefde. Nu terugkijkend heb ik zoveel geleerd en is dit alles omgezet in kracht en in liefde. Ik geloof dat iedereen dit in zich heeft en dat je zelf de verandering kan brengen. Mijn droom is dat ik dit verder de wereld inbreng.

Vertrouwen is een belangrijke sleutel en dit zie je terug in mijn werk. Als het gaat over de liefde, komen er soms zware thema’s voorbij en die zijn bij mij welkom. Ik breng je graag lichtheid en perspectief, door mijn kennis en ervaring. Ik ben betrokken, oprecht, oplossingsgericht en nuchter. Mijn achtergrond in psychologie, communicatie en systemisch werk geven mij een stevige basis. Ik woon in Groningen en ben inmiddels onderdeel van een eigen samengesteld gezin, waarin we met elkaar liefde delen.

Wilma Postma

Vragen of kennismaken?

Ben je benieuwd of heb je vragen? Ik kom graag met je in contact.

Wil je weten of het aanbod van De Liefdespraktijk bij je past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met mij. 

06 - 41 45 20 27

Oranjestraat 6 | Groningen

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen uit de dagelijkse Liefdespraktijk, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

11 + 6 =