Relatieopstellingen: Ik & Wij 

Met nieuwe ogen kijken naar jullie liefdesrelatie

In een relatie kan de liefde alle kanten op gaan. Het kan volop stromen, maar het kan ook blokkeren. Patronen steken de kop op en emoties vieren hoogtij. Je kunt geloven dat het aan de relatie ligt, of aan de ander. Vaak speelt er iets anders, namelijk dat jullie beide op de één of andere manier verbonden zijn met jullie eigen achtergrond. De dynamieken die voortkomen uit jullie familiesystemen raken met elkaar verstrikt. De grenzen tussen ‘ik’ en ‘wij’ vervagen en jullie relatie kan letterlijk ingewikkeld worden.

Op 14 maart organiseer ik een speciale dag voor stellen met relatieopstellingen. In een relatieopstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jullie relatie zichtbaar. Jullie gaan met nieuwe ogen kijken naar jullie relatie en zien wat jullie liefde kan blokkeren. Het geeft jullie helderheid over wat er aan de hand is en het draagt bij aan wederzijds begrip. Jullie onderzoeken, los van elkaar én samen, waar ruimte zit om een stap te zetten, vanuit vrijheid.

Datum: nader te bepalen
Tijd: 9.30 – 17.30 uur
Inloop vanaf 9.15 uur

Locatie: Edanz
Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Bijdrage als stel: 160 euro
(inclusief koffie, thee en vegetarische lunch)

Over de workshop

Een bijzondere dag waar ‘ik’ en ‘wij’ centraal staan. Met aandacht voor jou als individu én voor jullie als stel.

Er is ruimte voor 5 stellen die met een vraag of een thema aan de slag willen. De vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan een richting zijn, iets wat jullie willen onderzoeken. Tijdens de dag verkennen we jullie vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen. 

Als deelnemer kun je gevraagd worden als representant voor de opstellingen van de andere stellen. Een bijzondere ervaring en het geeft je vaak een nieuwe kijk op thema’s die ook bij jou spelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met opstellingen. Dit geldt zowel bij het stellen van jullie vraag als bij het representeren.

 

 

Over opstellingen & systemisch werk

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Hoe een familieopstelling inzicht kan geven

Loop je tegen iets aan in jouw liefdesleven? Herken je een patroon? Dan kan het heel goed zijn dat de oorsprong hiervan ligt in jouw familie van herkomst. Een familieopstelling geeft je inzicht en brengt ruimte om het patroon te doorbreken. Hoe dit werkt, leg ik graag aan je uit.

Relatieopstelling

Hebben jullie een vraag die je liever alleen met mij wil onderzoeken? Dat is mogelijk in een uitgebreide sessie of tijdens coaching. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Ria: “Ik was nog niet bekend met opstellingen, maar heb het als een mooie en krachtige methode ervaren om meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke leervraag. Dit heb ik onder begeleiding van Wilma gedaan. Haar werkwijze is intuïtief, met oprechte aandacht en scherp. Ze creëert op een natuurlijke wijze een veilige sfeer voor iedereen en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Wilma voelt heel goed aan wat er nodig is en schakelt op een natuurlijke manier.”

Relatieopstellingen: Ik & Wij

Meld jullie aan door het formulier in te vullen.

Vragen of meer weten over de workshop? Neem contact met mij op.

06 - 41 45 20 27

wilma@deliefdespraktijk.nl

Oranjestraat 6 | 9717 GB Groningen

Willen jullie ook de nieuwsbrief ontvangen met liefdesverhalen, blogs en inspiratie? Zo'n 6 keer per jaar.

12 + 5 =